Home Despre noi

Despre noi

Compania Beta Interlines, din Campulung Muscel este specializata in executia, importul si distributia de sisteme si componente pentru fabricarea de jaluzele verticale si orizontale, rolete din material textil si alte produse din domeniul tehnicii de umbrire.

Oferta generala a firmei include produse tratate antistatic (cu functii de protectie impotriva razelor UV), antitoxice, neinflamabile, rezistente la decolorare, la actiunea apei si a factorilor agresivi de mediu. Societatea furnizeaza materiale textile ondulate (cu o latime de 127mm), jaluzele verticale din PVC cu dimensiuni de 89mm (disponibile in opt modele si diverse culori) si rolete (5 modele). Sortimentele comercializate au aplicabilitate multipla, de la imobile comerciale sau birouri, pana la cladiri rezidentiale si spati de invatamant.

In anul 2007 a fost demarata productia unui sortiment nou, respectiv rolete din bambus. Atat ansamblurile finite, cat si componentele distribuite sunt disponibile la preturi competitive, adresandu-se tuturor categoriilor de beneficiari. Profitul firmei Beta Interlines si al reprezentantilor autorizati s-a majorat semnificativ, ceea ce a permis elaborarea unei strategii pentru dezvoltare durabila.

Infiintata in 2002, compania Beta Interlines asigura inclusiv distributia de ferestre si usi din PVC (cu sisteme Gealan) si aluminiu (din repere Bi-Al). De asemenea, firma livreaza usi de interior si usi de exterior, ansambluri armonice din PVC/aluminiu, panza teflonata si masini pentru lipirea foliilor de polietilena. Societatea ofera consultanta in domeniul amenajarilor interioare/exterioare si realizeaza constructii civile, in calitate de anteprenor.

 

Suntem o societate (certificata ISO 9001) care importa si distribuie materiale si componente pt. jaluzele verticale (tehnica de umbrire), parte integranta a unui important distribuitor european, renumitul brand BETA SYSTEMS. Producem inclusiv rolete textile si jaluzele verticale din PVC.

Daca vreti sa incepeti de la zero aceasta activitate, asiguram training si know-how (atat pt. incepatori, cat si pt. avansati). Firmele producatoare de tamplarie PVC si aluminiu in special, pot sa-si mareasca cifra de afaceri, aratandu-i clientului care a dat avans pt. tamplarie si catalogul cu mostre de jaluzele (multi vor sa schimbe vechile perdele in casa cu un lucru nou).

Distribuim materiale de jaluzele verticale la preturi incepand cu 0,145 EURO/ml. Pt. cantitati mai mari, se negociaza pretul. Executam jaluzele verticale (produs finit, inclusiv garnisa ? sina de aluminiu) la preturi incepand cu 25 lei/mp. Aceasta oferta este valabila pt.comenzi mari.

Cu alte cuvinte, suntem competitivi la pret si calitate, atat la produse gata executate - finite, cat si la materiale si componente separate.
Distanta nu este o problema, deoarece lucram cu firmele de curierat. Tot ce comandati astazi, maine va fi la sediul d-voastra.

Marja de adaos comercial la materialele si componentele de jaluzele verticale distribuite de firma noastra este de la 77 - 170 %.

 

SONDAJ

Ce ai alege pentru biroul tau?